.
News Image

Daarom nam Ann Ceurvels drastisch besluit

Vond ze na al die jaren uiteindelijk de antwoorden?

De gevierde Tv-actrice blikt terug op een gevuld leven met tal van rollen die ze gespeeld heeft. “Ik acteerde heel graag”, vertelt Ann Ceurvels aan Het Nieuwsblad maar toch vond ze het tijd om het roer om te gooien.

Toen eerst haar zoon autisme bleek te hebben en later haar man met een depressie opgenomen moest worden en ADHD bleek te hebben, ging ze op zoek naar antwoorden. En zo kwam de switch er om coach te worden.

“Acteren is soms ook bittere ellende, en het is vooral heel eenzaam. Als mensen mij vragen wat er als eerste opkomt als ik terugkijk, dan is het dat: een groot gevoel van eenzaamheid”, aldus Ann Ceurvels.

“Ik ben heel dankbaar voor wat ik heb mogen doen. Maar ik voelde me anders dan mijn collega’s. Zij hadden allemaal een visie, een doel, een carrièreplan. Ik heb me heel erg toerist gevoeld”, vertelt Ann openhartig aan Het Nieuwsblad.

Ze nam het acteren zeker serieus maar had niet het gevoel dat ze mensenlevens aan het redden was. De stress die ze ervaren heeft toen ze in ‘Aspe’ speelde terwijl haar zoon haar nodig had, deed haar beseffen dat dat het niet meer was.

Bio van Ann Ceurvels

Meer Over:

Ann Ceurvels Aspe