.
News Image

Daarom leest u niets over de naaktfoto’s in Dag Allemaal of Tv Familie

Daar is een goede reden voor.


Er was de afgelopen dagen heel wat heisa over naaktfoto’s én video’s van ondertussen minstens 6 Bekende Vlamingen. Die beelden gaan vlot de ronde, al moet u weten dat het verspreiden van zulke beelden strafbaar is.



Wie dacht dat de namen van de bv’s deze week in Dag Allemaal, Story, Humo of Tv Familie zouden staan, of dat er zelfs foto’s getoond zouden worden, die moeten we teleurstellen. Natuurlijk zijn de dames en heren journalisten van de populaire weekbladen al héél lang op de hoogte van het bestaan van de beelden, maar zij gaan het niet brengen.



Ook in een krant als Het Laatste Nieuws las u nog niets over de gelekte beelden en dat heeft alles te maken met het feit dat er meerdere gezichten van hun eigen bedrijf – DPG Media – het slachtoffer zijn. Het bedrijf wil hun eigen gezichten niet te kakken zetten. Het zou nogal lullig zijn om het ene moment een bepaald gezicht de grond in te boren en enkele pagina's verder promotie te maken voor een tv-programma waarin één van die gezichten te zien is.



De bekende gezichten mogen blij zijn dat er de afgelopen jaren zoveel veranderd is in het medialandschap. Moesten deze video's een jaar of tien geleden zijn uitgelekt in tijden dat Story en Dag Allemaal nog niet tot dezelfde uitgeverij behoorden, het zou er héél anders aan toegegaan zijn. Maar tijden veranderen, dat is een feit.