.
Luk Alloo
zondag 19 maart 2023

Daarom gaat Luk Alloo uit zonder gsm 

Hij doet het ook als hij in de rij voor de kassa staat 

Dag en nacht je gsm bij de hand, continu op social media,… Het zijn de handelingen die nagenoeg iedereen dagelijks doet en waar men eigenlijk niet meer bij stil staat.

Maar dit geldt niet voor iedereen, in het bijzonder ook niet voor Luk Alloo. De gekende reportagemaker zit niet op social media en heeft daar ook geen behoefte aan.

“Ik ga ook steeds meer uit zonder mijn gsm op zak. Want ik wil ook gewoon praten met mensen en niet altijd communiceren via dat toestel. Ik praat tegen iedereen. Ook als ik ergens sta aan te schuiven in de rij voor de kassa”, verklaart Luk Alloo aan Primo.

Tegenwoordig vinden mensen dit raar. “Ja, zoals wel meer dingen raar geworden zijn tegenwoordig. Mensen zijn gewoon bang!”, onthult Luk.

De angst regeert en dit zorgt ervoor dat mensen niemand meer vertrouwen. “Ik stel vast dat veel mensen zich afvragen: ‘wie kan ik nog vertrouwen en wie niet?’ Dat is een spijtige evolutie. De mensen waren vooral eerlijker. Je wist wat je aan mensen had, dat wel”, aldus Luk Alloo in Primo.

Bio van Luk Alloo

Meer Over:

Luk Alloo