.
Vanessa Chinitor en Dirk Bauters
zondag 7 augustus 2022

Daarom bleef Vanessa Chinitor kinderloos

Daar is een goede reden voor.

Vanessa Chinitor en Dirk Bauters vormen al vele jaren een koppel zowel op als naast het podium. Tussen de twee zit er een leeftijdsverschil van 16,5 jaar, maar daar lijken de twee niks van te merken.

“Ik vind dat verschil juist leuk. Met iemand van mijn leeftijd zou ik niet overeenkomen. Vroeger ging ik ook altijd op stap met jongens die ouder waren. Zo is het ook tussen ons: ik was 25 toen ik optrad in Dirk zijn revue en ik hem leerde kennen. Hij was toen al 42”, vertelt Vanessa in Dag Allemaal.

Dirk was niet meteen de man waar elk 25-jarig meisje van droomt. Hij was al 2 keer getrouwd, maar ook twee keer gescheiden. Bovendien had hij ook al drie dochters.

Vanessa en Dirk hebben samen geen kinderen. Hoewel Dirk ze wel voor de keuze heeft gezet. “In het begin van onze relatie heb ik gezegd: ‘’t Is nu de moment’. Maar het was haar ding niet.”

Vanessa legt uit waarom “Ik dacht: als ik een kind op de wereld zet, wil ik daarvoor kunnen zorgen. Dan moet ik daarvoor thuis blijven, terwijl ik het net zo leuk vind om samen op te treden. Ik heb nooit spijt gehad van m’n beslissing. Dirks dochters zijn goeie vriendinnen van mij.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Dirk Bauters en Vanessa Chinitor