.
News Image

Daan uit The Voice Kids raakt met toepasselijke kerstcover

Wat een mooi kerstnummer.

Daan (14 jaar) nam begin dit jaar deel aan The Voice Kids en wist meteen alle coaches te laten draaien tijdens zijn blind audition. Al moest hij richting de finales de duimen leggen en greep het aanstormend talent naast de overwinning, toch is Daan bijzonder blij met het traject dat hij het afgelopen jaar mocht afleggen en kijkt hij vooral hoopvol uit naar 2021.

Daan: “Ik kijk eigenlijk vrij positief terug op het bijzondere jaar 2020. Het kon zéker anders gelopen zijn hadden we in het voorjaar niet te maken gekregen met Covid-19, maar daarover hoef je niet te zeuren. Het was en is voor iedereen dezelfde situatie. Ik heb wel de ruimte en tijd genomen om na mijn deelname aan The Voice Kids voor mezelf uit te maken wat ik wil gaan doen, en dat is sowieso met muziek bezig blijven.”

Daan houdt enorm van Kerst en beseft dat deze winterperiode misschien wel de meest opmerkelijke zal zijn die hij tot nu toe kende.

Daan: “Ik hou van Kerst, de sfeer, het eten, het gezellig samen zijn met familie en vrienden. Dat zit er dit jaar helaas allemaal niet in. Voor het eerst wordt het een écht eenzame Kerst, zonder familie en vrienden. Normaal ben ik iemand die hard uitkijkt naar het Kerstverlof want dan kan je met vrienden genieten dat de examens voorbij zijn. Maar dit jaar zal het voor iedereen compleet anders zijn. Ik heb een héél warm gezin en zal de laatste dagen van het jaar doorbrengen met mijn ouders en twee zussen. Toch zullen heel wat anderen die periode moeten doorkomen met minder mensen om zich heen. Precies voor die mensen die een knuffel nodig hebben vond ik het fijn om 'Lonely This Christmas' van MUD, een gouden Kerstklassieker, van onder het stof te halen en op te nemen in een eigen ingetogen 2020-versie.”

De cover van 'Lonely This Christmas' kan je bekijken op https://youtu.be/4a096TGirkg

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Daan

Meer Over:

Daan

Bio van Mud

Meer Over:

Mud