.
News Image

Daan opent de Casa Blanca Zomerbar

Op vrijdag 31 mei opent de Casa Blanca Zomerbar langs de Schelde in Hemiksem voor de 4de keer zijn deuren met een gratis optreden van Daan.

Op vrijdag 31 mei opent de Casa Blanca Zomerbar langs de Schelde in Hemiksem voor de 4de keer zijn deuren met een gratis optreden van Daan.

Daan brengt 31 mei naast klassiekers ook een aantal nieuwe nummers uit zijn nieuw album waarvan de single “ Everglades “ de voorloper is. Het concept van de Casa Blanca Zomerbar is intussen gekend … Een zomerse ontmoetingsplaats langs de Schelde met een ruim terras waar je kan bijpraten met vrienden bij een ondergaande zon. Onze zomerbar blijft net zoals het festival inzetten op leuke en volkse activiteiten waarbij iedereen zicht thuisvoelt. Alle aangeboden activiteiten blijven gratis en de dranken worden aangeboden aan democratische prijzen. Vanaf dit jaar is er trouwens altijd wel iets te beleven op de zomerbar. Optredens, Live voetbal van de Rode Duivels op groot scherm, sprinkasteel voor de kleinsten, kleine thema feestjes, zumba, degustatie avonden, de zondagse brunch, … De zomerbar wil mensen uit de regio samenbrengen en verenigen zoals dat destijds ook het doel was van grote broer Casa Blanca. Bij regenweer kan iedereen terecht in “Den Hangar” waar je overdekt kan bijpraten bij een gezellig haardvuur. De zomerbar blijft 3 maanden lang verrassen ! Casa Blanca Zomerbar Hemiksem - Alle dagen open van 31 mei tot 31 augustus! Website : www.zomerbar.be

Download onze app voor iOS of Android