.
News Image

D-Day voor Sennek

Vanavond eerste halve finale.


Vanavond is het zover, dan zingt Sennek in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival en daarin zal Sennek optreden.



Vanavond finale blikt Lieven Van Gils om 20u35 al vooruit en verzamelt zich een bont legertje van supporters zich rond de tafel van Lieven: Tom Helsen (die eerder met haar samenwerkte en een goede vriend is) Axelle Red (Songfestival-fan sinds de deelname van ABBA, ze brengt daarom een eigenzinnige cover van Waterloo) Blanche (de deelneemster voor België vorig jaar en toen straf vierde) en Neveneffecten Jelle De Beule en Koen De Poorter (al even verstokte Songfestival-fans die de optredens via Twitter van commentaar voorzien) en Lieven voorziet ook een opmerkelijke helderziende, in navolging van de Waalse haan vorig jaar nu een Vlaamse reus, om de kansen van Sennek in te schatten. Na de uitzending van de halve finale wordt er uiteraard nog nagepraat in de studio.



​Ook Radio 2-presentatoren Vanessa Vanhove en Caren Meynen voorzien op dinsdag 8 mei vanaf 21 uur een speciaal programma De volgelingen van het Songfestival bij de halve finale waar Sennek haar kans waagt. Ze hebben enkele bekende Songfestivalliefhebbers te gast.


Bio van Sennek

Meer Over:

Sennek