.
Cyra Gwynth
dinsdag 21 februari 2023

Cyra Gwynth: “Ik observeer en kies met wie ik omga”

Ze hecht zich snel aan mensen

In ‘Familie’ speelt Cyra Gwynth de rol van Yoko, de dochter van Vanessa. Net zoals haar personage is Cyra ook een groot deel van haar jeugd opgegroeid zonder moeder. Een pijnlijke situatie, maar wel eentje die de actrice gemaakt heeft tot wie ze nu is.

“Ik ben heel snel volwassen en zelfstandig geworden. Ik was misschien ook bang dat mensen aan wie ik gehecht was, me zouden verlaten. Maar tegelijk ging ik me net heel hard hechten aan mensen, omdat ik ze niet kwijt wilde”, vertelt de actrice in Dag Allemaal.

De dag van vandaag heeft Cyra daar nog altijd moeite mee en sluit ze mensen heel rap in de armen van zodra ze iemand leert kennen. “Ik ben open tegenover mensen, los en vrolijk, maar ik observeer en kies met wie ik omga.”

Cyra zag haar mama na heel wat jaren wel terug en dat was een erg emotioneel moment. “Ik herinner me dat ik haar zag en meteen begon te huilen. Omdat ik haar had moeten missen in cruciale jaren van m’n leven. Ik had een dubbel gevoel bij dat weerzien. Zij was heel blij om mij en m’n zus terug te zien. We hebben over veel gepraat, maar niet over de reden van haar vertrek.”

Bio van Cyra Gwynth

Meer Over:

Cyra Gwynth Familie