.
Cyra Gwynth
donderdag 8 december 2022

Cyra Gwynth: “Het kwam er nooit van”

Ze zet haar eerste acteerstapjes in ‘Familie’

Sinds kort hebben we in ‘Familie’ kennis gemaakt met Joke/Yoko, de dochter van Vanessa die ze bij de geboorte heeft afgestaan. Het begin van een nieuwe boeiende verhaallijn waar heel wat emoties aan te pas komen.

De rol van Yoko wordt gespeeld door actrice Cyra Gwynth. Zij weet immers als geen ander hoe het voelt om door haar moeder in de steek gelaten te worden. “Door mijn verdriet was ik lange tijd onhandelbaar”, vertelt Cyra aan Tv Familie.

Voordien was Cyra vooral actief als hiphopartieste en prijkt ze al met haar foto op het New Yorkse Times Square. En dat kan niet iedereen zeggen. Door ‘Familie’ krijgt ze nu de kans om ook haar acteerdebuut te maken.

“Naast muziek is acteren een passie. In mijn tienertijd volgde ik twee jaar theaterlessen. Ik wilde daar wel meer mee doen, maar het kwam er nooit van. Ik was meer met muziek bezig. In mijn tienerjaren heb ik wel enkele figurantenrollen op de kop kunnen tikken.”

Maar een aanbod van ‘Familie’ dat had de actrice niet meteen verwacht. “Ik twijfelde geen moment toen ik hoorde wat voor een personage ik zou moeten spelen.”

Bio van Cyra Gwynth

Meer Over:

Cyra Gwynth Familie