.
Cyra Gwynth in Familie - aflevering 7286
dinsdag 13 februari 2024

Cyra Gwynth: “De kijker zal me even moeten missen”

Ze verlaat eventjes de reeks

Hoe zal het aflopen met Cédric en Yoko in ‘Familie’. Lijkt een open relatie een goede manier te zijn om hun relatie te redden of is het definitief over en uit voor het geliefde koppel uit de reeks.

De kijkers van ‘Familie’ zijn het er dan ook over eens dat de relatie niet lang meer zal stand houden. En dat lijkt Cyra Gwynth, die Yoko speelt, zelf te bevestigen.

Cyra verblijft namelijk op dit moment in de Filipijnen om daar haar familie te bezoeken. Geen korte trip, maar wel een reis die tot 2 maanden kan duren.

“Mijn trip gaat anderhalve tot twee maanden duren, dus de kijker zal Yoko binnenkort even moeten missen. Ik neem een korte break, maar keer na mijn reis zeker terug naar de set. Ik verdwijn dus niet definitief uit de serie, maar neem enkel een korte pauze om deze reis te kunnen maken. Alles is goed geregeld en gepland”, zegt ze in Tv Familie.

Eind maart is Cyra terug in België en is ze net op tijd terug voor de opnamen van de seizoensfinale van de reeks. Is dat een teken en zal ze een belangrijke rol spelen in die seizoensfinale, of is het toch allemaal toeval? Wie weet staat er wel een verzoening op de planning.