.
Jana en Kevin uit Boer Zkt Vrouw
donderdag 4 mei 2023

Cupido schoot 5 keer mis in ‘Boer Zkt Vrouw’

​​​​​​​Hoe is het nu met de koppels?

Het meest recente seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ was geen groot succes. Niet één koppel bleef samen en vond de liefde bij elkaar.

Al zijn er toch enkelen die na afloop van het programma toch de liefde vonden. Zoals boerin Cathy. Zij is smoorverliefd geworden op Wes en de twee denken al aan samenwonen.

Ook boer Stef vond uiteindelijk de liefde. Hij is smoorverliefd op Marie en houdt een goede vriendschap met Leen over aan het programma.

Voor boer Jef stopte het programma iets minder goed. Hij zag wel potentieel in een relatie met Bente en de twee zijn ook even officieel een koppel geweest. Tot de twee samen naar een feestje gingen en Jef Bente daar zag kussen met een andere jongen. Toen was het meteen over en uit. Jef is nog steeds single.

Kandidaten Heidi en Elke gaven de relatie tussen boer Kevin en Jana maar weinig kans. En ze kregen gelijk. Ook al waren er gevoelens van beide kanten, Kevin kreeg snel twijfels in zijn gevoelens. De relatie werd stopgezet en Kevin is Jana nog altijd uitleg verschuldigd over het waarom.

De boer die het meeste drama te verwerken kreeg was toch wel boer Raphaël. Nadat hij 2 van zijn 3 kandidaten van de boerderij had weggestuurd, bleef hij enkel met Jasha over. Nadien bleek Jasha toch niet de ware te zijn en bleven de twee niet samen. Maar ze sluiten niet uit dat ze misschien toch nog eens met elkaar proberen.