.
News Image

Crammerock lost vierde grote naam: Bazart

Bazart is één van de toppers op Crammerock 2019.


Het hoge woord mag eruit: Bazart komt op vrijdag 6 september naar Crammerock. Daarmee is, naast The Vaccines, Black Box Revelation en Goose een vierde grote naam bekend van de straffe line-up van Crammerock 2019. De voorverkoop begint over 9 dagen, op zaterdag 25 mei, om 14 uur om precies te zijn.



Bazart zette drie jaar geleden al een eerste keer Crammerock in lichterlaaie. De band van Matthieu Terryn, Oliver Symons en Simon Nuytten was toen als een komeet doorgebroken en speelde meteen op àlle grote festivals. Overal waar de groep neerstreek, werd “liever snel naar de hel dan traag naar de hemel” luidkeels meegezongen. Anno 2019, na de release van 2, blijkt dat Bazart een blijver is. Hun tweede album werd lovend onthaald door pers en publiek. Singles Grip (Omarm me) en Onder ons, de geslaagde samenwerking met Eefje De Visser, zijn nu al klassiekers.



Eerder dit jaar keerde de groep terug naar de Ancienne Belgique – de plaats waar hun succes écht begon – voor twee uitverkochte optredens. Deze zomer keren ze ook terug naar Crammerock. “Is er plaats voor mij?” vraagt Matthieu Terryn in hit Chaos. Op Crammerock is er zéker plaats voor Bazart.


Bio van Bazart

Meer Over:

Bazart