.
Zwangere Guy
maandag 2 augustus 2021

Crammerock gaat door en deze artiesten komen

Eerste weekend van september is het feest.

Crammerock gaat opnieuw voor twee dagen met veel live-muziek uit binnen én buitenland: o.a. Doe Maar, Suede, The Kooks, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy hebben hun komst al bevestigd. De ticketverkoop start woensdag. “Alle bands, leveranciers, lokale overheden, sponsors en ons leger van 500 trouwe vrijwilligers zijn enorm gemotiveerd om het maximaal mogelijke te verwezenlijken.”

Zoals in elke editie staat veiligheid voorop en uiteraard zullen er een aantal aanpassingen zijn mbt COVID-19. “De invoering van het Covid Safe Ticket, de hoge vaccinatiegraad die tegen Crammerock bereikt zal zijn en de onmisbare ondersteuning van Toerisme Vlaanderen en de gemeente Stekene maken een veilige editie mogelijk dit jaar”.

De organisatoren van Crammerock timmeren volop aan een veilige editie van het tweedaagse festival. Ze zijn er alvast in geslaagd om 23 klinkende namen uit binnen- én buitenland te strikken voor de affiche van het festival dat zal plaatsvinden op vrijdag 3 en zaterag 4 september 2021.

De Nederlandse band Doe Maar garandeert alvast een onvergetelijk muzikaal feest. Hits als Doris Day, Is Dit Alles, De Bom, Sinds een dag of twee en Nederwiet zitten in het collectieve geheugen. Veertig jaar ervaring later hebben Henny Vrienten en de zijnen nog niets aan populariteit ingeboet. The Kooks vieren de 15de verjaardag van hun debuutalbum “Inside In/Inside Out”. Het viervoudig platina verkochte album staat vol hits als ‘She Moves in Her Own Way’, ‘Ooh La’, ‘Seaside’, ‘You Don’t Love Me’ en uiteraard monster hit ‘Naive’.

De Britse cultgroep Suede zorgt voor flamboyante popsongs terwijl Arsenal en Compact Disk Dummies de dansbenen weer in beweging zetten. Tourist LeMC, Zwangere Guy, Glints, Chuki Beats, K1D, Dikke en Tiewai komen de Belgische hiphopkleuren verdedigen. Ook Afrekening-klassiekers als Portland, Equal Idiots, High Hi en Ramkot mogen niet ontbreken. En De Mens zorgt voor een uur vol Belpop-hits. Met de soultrain uit Nederland komen dj/producer Jarreau Vandal en nederhopper Jonna Fraser de grens oversteken. De Oekraïnse Eurovisie-verrassing Go A opent de festivaldag op zaterdag.

De ticketverkoop start op woensdag 4 augustus om 11u ‘s ochtends via crammerock.be. Er snel bij zijn, is de boodschap, want de afgelopen jaren was Crammerock telkens helemaal uitverkocht.

Crammerock zal werken met het Covid Safe Ticket. Op deze manier kunnen festivalbezoekers aantonen dat ze gevaccineerd zijn of negatief getest zijn. Op en rond het festivalterrein zullen eveneens maatregelen genomen worden om het festival veilig te laten verlopen voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Om een geldig covid safe ticket te kunnen voorleggen moeten bezoekers voldoen aan minstens 1 van de volgende 4 voorwaarden: je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19, je bezit een negatief PCR-testcertificaat, je bezit een negatief antigeen(snel)testcertificaat of je bezit een herstelcertificaat (maximaal 6 maanden oud) dat aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test. Crammerock zal in de komende weken op een duidelijke manier communiceren om de bezoekers makkelijk toegang te geven tot het festival. Meer informatie vind je op crammerock.be.

Bio van Doe Maar, The Kooks en Zwangere Guy