.
News Image

Corona brengt Philippe Geubels in problemen

Maar thuis zitten heeft ook voordelen.


Als de coronacrisis niet snel achter de rug is, dan is dat niet alleen slecht nieuws voor u en ik, maar ook voor Philippe Geubels. De komiek en tv-presentator is namelijk volop bezig met de voorbereidingen van seizoen twee van ‘Taboe’.



Momenteel zit Philippe Geubels dag en nacht in zijn kot, samen met zijn vrouw en dochter Hanna. Privégewijs is corona een zegen, Philippe Geubels is niet meer van huis weg. “Het is misschien raar om te zeggen, maar ganse dagen thuiszitten en niets moeten, doet me deugd. Geen sociale verplichtingen, minder prikkels, het ligt me wel. Het voelt zelfs aan als een welgekomen herbronning. En die zeeën van tijd geven me ook de gelegenheid om eindelijk Hanna, mijn dochter, eens te leren kennen. Ze is per slot van rekening al vijf jaar”, vertelt Philippe Geubels zaterdag in Het Laatste Nieuws.



Maar de spanning neemt toe, want als corona nog een tijdje in het land blijft, komt de presentator in de problemen. Op werkvlak is die impact, zoals bij de meeste mensen, redelijk groot. Normaal gezien zaten we nu in de eerste twee opnameweken van seizoen 2 van 'Taboe'. Maar dat hebben we moeten uitstellen. Op dit moment is dat nog geen onoverkomelijk probleem, maar als we in mei ook niet kunnen filmen, wordt het agendagewijs wél een hele klus. Afwachten.

Het volledige interview lees je dit weekend in Het Laatste Nieuws.