.
News Image

Concert Miley Cyrus uitgesteld

Concert Miley Cyrus in Sportpaleis pas in de zomer.

De Bangerz Tour concerten op 2 mei in Amsterdam en op 4 mei in Antwerpen worden uitgesteld! Het concert in Antwerpen wordt verplaatst naar vrijdag 20 juni 2014! Tickets voor het concert van 20 juni in het Sportpaleis zijn nog steeds beschikbaar.

Miley Cyrus recupereert nog steeds van een ernstige allergische reactie waardoor ze werd getroffen op 15 april. Na een periode van duidelijke beterschap zijn de symptomen opnieuw opgedoken, waardoor Miley's dokter haar verbiedt te reizen. Dit soort allergische reactie kan tot 27 dagen aanhouden en gedurende deze periode blijft Miley onder het toezicht van haar dokter. Om deze reden zal het Europese luik van haar tournee pas van start gaan op 6 mei in de Londense O2 arena.

Tickets voor het Antwerpse concert blijven geldig voor de nieuwe datum! Tickethouders die hun gegevens ter beschikking stelden bij de aankoop van hun ticket(s) worden persoonlijk gecontacteerd. Tickethouders die zich niet kunnen vrijmaken voor de nieuwe datum worden verzocht zich te wenden tot hun aankooppunt.

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum! Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of www.proximusgoformusic.be

Ticketprijzen (incl. servicekosten):
59,5 euro
54,5 euro
49,5 euro

*0.5euro/min, incl btw

Bio van Miley Cyrus

Meer Over:

Miley Cyrus