.
News Image

Complete box van The Big Bang Theory

De box met de complete tv-serie van maar liefst 12 seizoenen!


Laat je onderdompelen in quantum-komedie en volg de hilarische, populaire personages in deze volledige tv-serie met alle twaalf seizoenen van The Big Bang Theory.



De wereld van dr. Leonard Hofstadter en dr. Sheldon Cooper is extreem ingewikkeld en oneindig hilarisch, zoals onweerlegbaar aangetoond wordt in The Big Bang Theory: Seizoen 1 t/m 10. Terwijl onze briljante wetenschappers de spannende wereld van de kwantumfysica verkennen, is het hun dappere verkenningstocht van relaties – vrienden, fantasy-games, huwelijken, kinderen - die een oerknal aan vernieuwende komedie oplevert. Ga mee met Leonard, Sheldon, Penny, Howard, Raj, Amy en Bernadette voor een doldwaas decennium vol humor!



Seizoen 1



Natuurkundigen Leonard en Sheldon begrijpen echt alles! Van de onvermijdelijke zwaartekracht van een zwart gat tot en met de complexe samenstelling van het atoom. Maar voeg die atomen samen en maak er een vrouw van en hun bevattingsvermogen komt piepend tot stilstand… Wanneer Penny, een vrouw met alle atomen op de juiste plaatsen, tegenover hen komt wonen, begint het heelal van Leonard en Sheldon uit te dijen op een manier die ze nooit hadden kunnen bedenken. Sitcom-schrijvers Chuck Lorre (Two And A Half Men) en Bill Prady (Dharma & Greg) combineren elementaire deeltjes, superhelden en seks met elkaar en voegen daar de sterren Johnny Galecki (Roseanne) en Jim Parsons (Judging Amy) aan toe. Met als resultaat een explosief grappige komedie die de nerd in ons allemaal losmaakt!



Seizoen 2



De humorologie is er weer! Op hun werk veroveren de natuurkundigen Leonard en Sheldon en hun collega-nerds de kosmos. Thuis worden zijn veroverd door het echte leven, van afspraakjes maken tot autorijden. Dit seizoen slaat Leonard een meisje aan de haak. En Sheldon ook (Sheldon?!). Howard rijdt de Mars Rover in een greppel. Raj papt aan met een terminator. Het knappe buurmeisje Penny raakt verslaafd aan Age of Conan. En de superslimme, zelfverzekerde Leslie Winkler maakt van mannen weekdieren zonder ruggengraat. Aan deze drieëntwintig kostelijke afleveringen van soapauteurs Chuck Lorre (Two and a Half Men) en Bill Prady (Dharma & Greg) en aan de geniale cast met komisch-astronomische IQ's zie je waarom Big Bang zo'n knaller is.



Seizoen 3



Werelden botsen op elkaar in seizoen 3! Zijn liefdesrelatie met Penny opent een fantastische, grote, wijde wereld vol romantiek voor Leonard. Maar Sheldon heeft de wereld toch liever zoals hij was. Dé ingrediënten voor een absurd komische formule met de hoogbegaafde, wereldvreemde Sheldon en de praktische, nuchtere Penny die op hilarische wijze wedijveren om de rol van de belangrijkste factor. In dit derde seizoen, bestaande uit 3 disks met 23 afleveringen, zijn natuurlijk ook Raj en Howard weer van de partij. Verder zien we tatoeages, football, genante afspraakjes, een gevangenis, Stan Lee, een ring uit The Lord of the Rings en heel veel humor in een serie die alleen maar beter wordt.



Seizoen 4



In dit seizoen breidt het romantische universum van de Big Bang-gang zich uit. Na zijn relatie met Penny valt Leonard voor de zus van Raj, Priya. Sheldon krijgt een vriendin – Amy, een stugge neurobiologe die zichzelf uitroept tot Penny's beste vriendin. Tussen Howard en Bernadette loopt de spanning hoog op, terwijl Raj haar ondertussen verleidt in zijn Bollywood-dagdromen. We kunnen niet om de aantrekkingskrachten heen in deze geniale, met awards bekroonde komedie! De dvd set van seizoen 4 van The Big Bang Theory bevat 24 afleveringen, verdeeld over 3 dvd's.



Seizoen 5



De briljante geesten van The Big Bang Theory stijgen tot grote hoogten in de 24 afleveringen van het waanzinnig grappige vijfde seizoen van deze populaire serie. In 'de best gewaardeerde tv-comedy' (New York Post) gaat de relatie van Penny en Leonard de 'bèta-fase' in, terwijl Sheldon, Howard en Raj ontdekken dat vrouwelijke aantrekkingskracht zich niet laat vangen in grafieken en berekeningen. Terwijl Sheldon met tegenzin zijn 'relatiecontract' aanpast met zijn 'vriend-die-toevallig-een-meisje-is' Amy Farrah Fowler, overweegt Raj een gearrangeerd huwelijk en heeft Howard zijn handen vol aan zijn NASA-ruimtelancering en zijn huwelijk met de energieke Bernadette.



Seizoen 6



Heel wat nieuwe ontdekkingen voor jouw favoriete vooruitdenkende, sociaal achtergebleven genieën: Leonard plus jaloersheid en wetenschap is niet gelijk aan Penny. Howards moeder en zijn nieuwe echtgenote Bernadette zorgen voor opschudding... in de ruimte. De nieuwe love interest van Raj blijkt toch geen goede keuze te zijn. En zelfs Sheldon leert nieuwe onweerlegbare waarheden in deze 'uit het heelal swingende' comedyreeks.



Seizoen 7



Ondanks dat ze nog steeds sociaal beperkt zijn, zorgen de wetenschapsgenieën uit The Big Bang Theory wél steevast voor hilariteit. In dit zevende seizoen keert Leonard terug van zijn Noordzee-expeditie, enkel om erachter te komen dat zijn relatie met Penny meer bètatests vereist dan hij ooit in een laboratorium heeft uitgevoerd. Howards bindingsangst en de sociale doorbraak die Raj juist met de vrouwtjes beleeft, zorgen voor nog meer komische situaties. Ondertussen blijven Bernadette en Amy trouw aan de zijde van hun mannen staan, zelfs wanneer ze midden in een computerspelletjesmarathon zitten. Sheldon ziet zijn moeder (Laurie Metcalf) in een nieuw licht, hij feest met James Earl Jones, bouwt een (soort van) band op met zijn idool Professor Proton (Emmy-winnaar Bob Newhart) en hij beleeft een wetenschappelijke doorbraak die alweer is afgeschreven voordat je Big Bang kunt zeggen. Beleef je eigen humordoorbraak met dit zevende seizoen van de populaire tv-serie, bestaande uit 24 afleveringen verdeeld over 3 dvd’s.



Seizoen 8



De vriendengroep is terug voor weer een hilarisch seizoen, waarin Leonards kleine chirurgische ingreep een grote catastrofe voor Sheldon blijkt te zijn, Howard geobsedeerd is door de relatie van zijn moeder met Stuart, en Penny’s verkooptechniek onverwachte resultaten boekt. Speel een spel gebaseerd op het liefdesleven van Raj, lees online fan-fiction met Amy en kijk hoe Bernadette de leiding neemt in The Big Bang Theory, de belangrijkste theorie op het gebied van humor!



Seizoen 9



In dit seizoen is er weer genoeg te beleven. Zo beginnen we dit seizoen met Leonard en Penny die verloofd zijn. Maar Penny vraagt zich af of de bruiloft, nu ze in Las Vegas zijn, wel door moet gaan nadat Leonard bekend heeft dat hij een ander heeft gezoend. Ook Sheldon heeft het moeilijk. Net nu hij Amy ten huwelijk wilde vragen besloot ze hun relatie te beëindigen. Ondertussen wil Bernadette het huis van de moeder van Howard verbouwen en heeft Raj nog steeds een relatie met Emily.



Seizoen 10



Het universum van dr. Leonard Hofstadter en dr. Sheldon Cooper is eindeloos ingewikkeld en extreem hilarisch. The Big Bang Theory betreedt nu de tiende dimensie! In het vorige seizoen zagen we hoe Leonard en Penny trouwden tijdens een huwelijksexcursie naar Las Vegas. Dit paradigma herhaalt zich wanneer ze hun trouwerij opnieuw doen – nu met de familie erbij, waaronder Penny’s moeder (Katey Sagal) en broer (Jack McBrayer) en Leonards ouders (Christine Baranski en Judd Hirsch). Ondertussen heeft Sheldon een nieuw Huisgenotencontract opgesteld voor het samenwoonexperiment met Amy.



Seizoen 11



Wetenschappers Leonard en Sheldon zijn geniaal in het lab, maar ontberen de benodigde sociale vaardigheden in elke andere omgeving. Hun aantrekkelijke, wereldwijze buurvrouw Penny helpt ze graag het “echte” leven te ontdekken. Na een lange knipperlichtrelatie zijn Leonard en Penny getrouwd. Sheldon sloot een “relatie-overeenkomst” met neurobiologe Amy en is onlangs nog een stapje verder gegaan door haar ten huwelijk te vragen. Zal de chemie tussen deze twee uitblinkers veranderen nu er huiselijk geluk in het verschiet ligt?



Seizoen 12



In het twaalfde en laatste seizoen van The Big Bang Theory worden wetenschap en humor nog één keer vermengd tot een hilarisch geheel. De briljante Leonard en Sheldon blijven sociale buitenbeentjes en in combinatie met hun vrienden Penny, Howard, Raj, Amy en Bernadette levert dat heel wat grappige situaties op.