.
News Image

Comeback Gerty Christoffels komt er nu echt aan

Vanaf 6 oktober is ze te zien in Theater De Roxy.


Vanaf vrijdag 6 oktober staat tv-persoonlijkheid Gerty Christoffels op de planken als theateractrice. Ze doet dat in Theater De Roxy te Sint-Truiden en dat is dus in haar eigen Limburg, waar ze is opgegroeid. Dat verrassende nieuws vernamen we in maart van dit jaar uit de mond van Gerty zelf tijdens de voorstelling van De 3 Grijzen. Het theaterstuk heet De Laatste Kans en is een relatiekomedie. De gewezen presentatrice van o.a. Boeketje Vlaanderen, Domino, Groene Vingers en panellid van De 3 Wijzen speelt daar de relatietherapeute.

Naast Gerty Christoffels spelen met Yves Caspar en Gunter Reniers (De Kotmadam), de drijvende krachten van De Roxy ook mee. De cast wordt aangevuld met Hilde Gijsbrechts (Elke uit Wittekerke) en Tine Priem (Tamara uit Thuis).



Het verhaal:



Het gaat niet goed met het huwelijk van Rudi en Mia. Er zit heel wat sleet op hun relatie. Mia heeft besloten haar man nog een laatste kans te geven. Maar enkel wanneer hij toestemt in een sessie bij een relatietherapeut. Die sessie krijgt plots een heel andere wending, wanneer Gino onverwacht voor de deur staat. Gino is een oude schoolkameraad van Rudi. Hij heeft besloten om al zijn facebookvrienden persoonlijk een bezoek te brengen om bij te praten. Vandaag is Rudi aan de beurt. Door een misverstand neemt Gino de plaats in van de relatietherapeut. Wanneer ook de echte therapeut komt opdagen moet Rudi alles op alles zetten om zijn laatste kans niet te verknoeien.



De Laatste Kans werd geschreven door Jeroen Maes (Boer Zocht Vrouw, Dubbeldate, Van Kwaad Naar Erger). Er zijn voor sommige voorstelling nog een aantal tickets te koop voor De Laatste Kans, dat dertien keer wordt gespeeld tussen 6 en 29 oktober. Wil je er nog bij zijn? Kijk dan snel en reserveer je plaatsje voor de prijs van € 16 via deroxy.be.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Gerty Christoffels, Hilde Gijsbrechts en Tine Priem

Bio van Jeroen Maes