.
News Image

Combineer je veggie-keuken met vlees en vis

Lekker verrassende combinaties die iedereen gelukkig én gezond maken.


Het tweede boek van de flexikok met zomerse groentengerechten in de hoofdrol en een stukje vlees of vis voor wie daar toch zin in heeft. Lekker verrassende combinaties die iedereen gelukkig én gezond maken.



Steeds meer mensen hebben nood aan een aangepaste en gevarieerde voeding. Nieuw samengestelde gezinnen met uiteenlopende smaken en gewoontes, tafelgenoten met allerhande voedselallergieën, calorieëntellers, veggies, veganisten, vis- of vleesliefhebbers... Voor de kok van dienst is het steeds meer een uitdaging om een maaltijd op tafel te zetten waar iedereen van geniet.



Veerle De Brabanter gaat die uitdaging aan en zet in haar tweede boek zomerse schotels op tafel die flexibel aan te passen zijn aan allerlei smaken en voorkeuren.



De flexikok 2 - Veggie meets vlees & vis