You are here

Collega's reageren geschokt op plots overlijden Bart Van den Bossche

06/01/2013 22:25-

Bart Van den Bossche was een geliefd artiest. Heel wat van zijn collega's reageren verbaasd op zijn overlijden en er komen steeds meer reacties bij.

Dit zijn enkele reacties:

The Sunsets: "Wij hebben, jammer genoeg als laatsten, de eer gehad met Bart te werken. We hebben voor Vlaamse Klassiekers (album 5) De heuveltjes van Erika opgenomen. Er is toen aan Bart gevraagd om dat nummer opnieuw op te nemen voor ons album. Hij daar met groot enthousiasme aan begonnen en heeft dat samen met ons enkele keren op het podium gebracht.

We hebben Bart in die korte tijd dat we samen gewerkt hebben leren kennen als een enthousiaste collega met een groot charisma. Hij had op het podium een aanstekelijk enthousiasme waardoor het heel leuk was om met hem zijn grootste hit te brengen. Bart trok zich niet veel aan van regels en dat maakte hem in onze ogen zo uniek. Hij deed de dingen omdat hij ze wou doen, niet omdat hij ze moest doen. Dat is iets wat we ontdekt hebben toen we hem beter leerden kennen. Het is net daarom dat wij ons vereerd voelden en altijd zullen voelen dat hij met ons wilde samenwerken voor De heuveltjes van Erika. Iemand als Bart Van den Bossche die met The Sunsets samenwerkt omdat hij het WILT, dat is iets dat wij, als The Sunsets, voor de rest van ons leven zullen meedragen.

We dragen de familie en vrienden van Bart Van den Bossche dan ook een heel warm hart toe in de moeilijke periode die komen zal. "

Christoff: Heel veel sterkte aan de familie van bart van den bossche! We gaan u missen man!

Kato: RIP Bart Van den Bossche.

Miguel Wiels: RIP Bart Van den Bossche !! Veel mee samengewerkt, toffe kerel..! Wat een vreselijk nieuws!

Sven Ornelis: Bart Van den Bossche overleden. Amper 48 werd hij. Onbegrijpelijk. RIP.

Peter Van de Veire: Gekke zondagavond en het besef dat je vandaag leeft, niet morgen.

Tanja Dexters: rest in peace Bart Van Den Bossche.. :((

Karl Zosel: "... ik hoorde het nieuws net op tv. Ik ben sinds vele jaren Bart’s bassist." Sterkte Karl!!!

Filip Pletinckx van Radio 2: "Bart, de man met eeuwige twinkeltjes in de ogen. Duizenden mensen heb je aan het lachen gebracht op radio en tv. En nu pinken ze allemaal een traan weg bij jouw overlijden. Waar jij kwam was je de gangmaker van het gezelschap. We zagen elkaar voor de zomer nog en weer hing iedereen aan jouw lippen toen je enthousiast vertelde over jouw laatste stappen om ballonvaarder te worden. Een grote droom. Maar tegelijkertijd liet je ook telkens verstaan dat we altijd mochten bellen als we iemand zochten bij Radio 2. Ik bleef bij jou een grote liefde voor de radio voelen en dat gaf je een apart plekje in mijn hart. We kruisten elkaar niet zoveel maar de gesprekken waren telkens warm, geestig en met scherpzinnig doorzicht in alles waar we het over hadden. Een olijkerd met de lieve uitstraling van een kwajongen, dat was je. Helaas kreeg je niet de kans om oud te worden. Zo jong Bart. Gelukkig weten we allemaal dat je van dit veel te korte leven dubbel hebt genoten. Ik herinner me nog de dag dat we op een benefietevenement kreeft hebben zitten slurpen. Je leerde me het lekkerste stukje van de kreeft kennen. Aan de kop ja. En wat onze tafelgenoten links lieten liggen hebben wij met veel plezier naar binnen gewerkt. Of die keer dat de champagnestopsels in het rond vlogen toen Joost zijn sabreerkunsten demonstreerde op jouw CD-voorstelling. Of toen we voor een portret op de regionale televisie op stap gingen in Gent. Veel mooie herinneringen Bart die we zullen koesteren. En ondertussen wens ik jouw familie, vrienden en kennissen veel sterkte. We zullen je missen maar die twinkel in jouw ogen blijft altijd bij ons."

Actrice An Swartenbroekx: "Bart, ’k heb je nog maar net ’Alles komt goed’ horen zingen... We missen je nu al. Sterkte aan de familie! An en Guido"

Pieter Loridon: "Bart Van Den Bossche altijd een glimlach als je hem tegenkwam. Damn! Veel sterkte aan de familie. #stil "

Barbara Dex: Lieve, waardige, ongelooflijke toffe collega Bart Van Den Bossche R.I.P Sterkte aan de familie X

Tags: