.
Jeroom
donderdag 4 mei 2023

Collega Jeroom: “Het maakt ons zo kwetsbaar”

Ze begrijpt hem heel goed

Al reeds drie seizoenen lang werken Regula Ysewijn en Jeroom samen voor ‘Junior Bake Off Vlaanderen’ en hebben ze elkaar in die drie jaar al beter leren kennen.

Regula kwam wel al tot de conclusie dat Jeroom een gevoelig persoon is, maar dat hij die niet vaak tot uiting laat komen.

“Jeroom en ik, wij hebben eigenlijk hetzelfde probleem. We vinden het allebei moeilijk om onze diepe gevoelens te tonen: de dingen die ons kwetsen en waar we verdrietig om zijn. Dat steken we weg, omdat het ons kwetsbaar maakt”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Het programma ‘Boris’ raakt een erg gevoelige snaar bij Regula, want zij verloor haar beste vriendin in een verkeersongeluk toen zij zeventien was.

“Kim stond heel dicht bij mij en was als een zus voor mij. Op haar 21ste is ze door een roekeloze chauffeur overreden, ene halfjaar voor ze zou trouwen. Ik neem haar mee in alles wat ik doe in het leven, net zoals Jeroom zijn broer al heel zijn leven meeneemt. Elke keer dat ik bang ben om iets te doen, denk ik: ‘Ik kan het nog doen, Kim zal het nooit meer kunnen doen.”