.
News Image

Coldplay komt naar Koning Boudewijnstadion

Coldplay komt naar België.

Coldplay kondigt vandaag de eerste data voor 2017 aan van hun A Head Full Of Dreams Tour. Komende zomer speelt de Engelse band in 13 stadions, in 9 verschillende Europese landen:

Dinsdag 6 juni - Olympiastadion München, Duitsland
Donderdag 8 juni - Parc Olympique Lyonnais Lyon, Frankrijk
Zondag 11 juni - Ernst Happel Stadion Wenen, Oostenrijk
Woensdag 14 juni - Red Bull Arena Leipzig, Duitsland
Vrijdag 16 juni - HDI Arena Hannover, Duitsland
Zondag 18 juni - PGE Narodowy Warschau, Polen
Woensdag 21 juni - Koning Boudewijnstadion Brussel, België
Zondag 25 juni - Ullevi Gotenburg, Zweden
Vrijdag 30 juni - Commerzbank Arena Frankfurt, Duitsland
Maandag 3 juli - Stadio San Siro Milaan, Italië
Zaterdag 8 juli - Croke Park Dublin, Ierland
Dinsdag 11 juli - Principality Stadium Cardiff, Verenigd Koninkrijk
Zaterdag 15 juli - Stade de France Parijs, Frankrijk

De A Head Full Of Dreams Tour ging in maart van start in Zuid-Amerika. Daaropvolgend speelde de band in Europa - met 4 uitverkochte Wembley Arena shows in Londen als hoogtepunt. Net rondde Coldplay het Amerikaanse luik van de tournee af. Waar Coldplay ook speelde, het publiek was uitzinnig. Meer dan 2,5 miljoen tickets werden inmiddels verkocht voor deze show die de band zelf, in samenwerking met de gerenommeerde productie-designers Misty Buckley en Paul Normandale, bedacht en samenstelde. De tournee reist in december naar Australië en Nieuw-Zeeland.

A Head Full Of Dreams, het jongste album van Coldplay, ging al 4 miljoen keer over de -al dan niet virtuele- toonbank sinds de release in december 2015. Met Adventure Of A Lifetime, Hymn For The Weekend en Up&Up scoort Coldplay wereldhits. De bijhorende clips zijn goed voor meer dan een miljard views op YouTube. Single vier, de titeltrack van het album, is net uit en aan zijn opmars bezig. Kers op de taart: vorige week werd bekend gemaakt dat Coldplay vier nominaties voor de MTV EMA’s op zak heeft waaronder die voor Beste Live Act.

De ticketverkoop voor het concert van Coldplay op woensdag 21 juni in het Koning Boudewijnstadion start op vrijdag 7 oktober om 10u. Tickets zijn uitsluitend te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Per persoon kunnen maximaal 4 tickets worden aangekocht.

Tickets (*) kosten 116 euro (eerste categorie zitplaatsen), 91 euro (2de categorie zitplaatsen), 81 euro (staanplaatsen middenplein en inter platform), 71 euro (derde categorie zitplaatsen), 61 euro (vierde categorie zitplaatsen) en 51 euro (vijfde categorie zitplaatsen). Hot Ticket Seated en Early Entry Standing VIP arrangementen zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be

Bio van Coldplay

Meer Over:

Coldplay