.
Coely
vrijdag 22 september 2023

Coely : “Ik wil voelen dat ik leef”

Ze treedt uit haar comfortzone

We kunnen niet meer om Coely heen. Eerst was ze te zien als Raaf in ‘The Masked Singer’ en nu is ze coach bij ‘The Voice Kids’. In tegenstelling tot Pommelien, Laura Tesoro en Metejoor is de zangeres toch een beetje de vreemde eend in de bijt.

“Na corona heb ik me voorgenomen om iets vaker uit mijn comfortzone te treden. Iets totaal anders doen zodat je voelt dat je leeft. In het verleden hadden ze me al een paar keer gevraagd voor ‘The Voice Kids’, maar ik vond toen niet dat ik er klaar voor was. Nu weet ik beter waar ik sta en waar ik naartoe wil, omdat ik zoveel heb bijgeleerd in mijn eigen carrière”, klinkt het in Story.

Coely brengt niet meteen het commerciële genre, dus de kijkers van VTM die ‘The Masked Singer’ niet hebben gevolgd, kennen haar waarschijnlijk niet zo goed.

“Met mijn muziek spreek ik inderdaad een ander soort publiek aan. Maar veel mensen kennen mijn songs wel van de radio, zonder dat ze er een gezicht op kunnen plakken. En dankzij mijn deelname aan ‘The Masked Singer’ weten meer mensen wie ik ben.”