.
Coely
zondag 24 september 2023

Coely: “Hij rook naar de wiet”

Ze stond al in heel wat voorpogramma’s

Het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ kent dit keer twee nieuwe gezichten als coach. Laura Tesoro en Metejoor zijn er opnieuw bij, maar krijgen nu de versterking van Pommelien Thijs en Coely.

Coely was voor veel mensen een nobele onbekende, tot ze deelnam aan ‘The Masked Singer’. Sindsdien groeit haar bekendheid iedere dag.

“Ik vind dat niet vervelend. Als mensen om een selfie of handtekeningen vragen, geef ik die met plezier. Ze hebben alleszins geen schrik om me aan te spreken. Ze zien me als hun buurmeisje. Ik ben gewoon altijd mezelf. What you see is what you get. Ik blijf met beide voetjes op de grond, sterallures zijn me vreemd”, vertelt de zangeres in Story.

Coely heeft ene carrière om u tegen te zeggen want ze stond onder andere al in het voorprogramma van klinkende namen als Kendrick Lamar, Snoop Dogg, Will. I.Am en Kanye West. Dat is niet iedereen gegeven.

“Ik koester die momenten, dat waren zotte ervaringen, maar dat wil niet zeggen dat ik altijd persoonlijk met hen heb gesproken. Will.I.Am heb ik zelfs niet gespot in de backstage. Kanye West ook niet. Hij werd helemaal afgeschermd. Snoop Dogg heb ik wel gezien. Hij nam me vast voor een foto. Ik herinner me nog dat hij enorm naar de wiet rook.”

Bio van Coely

Meer Over:

The Voice Kids Coely