.
News Image

Coco Jr, Katastroof en An Nelissen zingen tegen huiselijk geweld

Artiesten treden maandag op in Herentals.

In België doen elke dag tientallen personen aangifte van fysiek geweld. Om deze problematiek onder de aandacht te brengen en naar aanleiding van de "Internationale dag tegen geweld op vrouwen", organiseert de provincie Antwerpen samen met het arrondissement Turnhout en de stuurgroep intrafamiliaal geweld op 25 november haar jaarlijkse sensibiliseringscampagne. 25 november is uitgeroepen door de VN als internationale dag tegen geweld op vrouwen, dit naar aanleiding van de moord op drie zussen, politiek activisten, in de Dominicaanse Republiek. Met de slogan "Huiselijk geweld, dat slaat nergens op" willen we iedereen oproepen niet onverschillig te blijven voor huiselijk geweld.

Zoals kunnen de organisatoren ook nu weer rekenen op de muzikale 'peter' en de 'meter' van de actie, Coco Jr en An Nelissen.

Iedereen is van harte welkom op 25 november in Herentals. Om 16.00 uur zullen de 'peter' en 'meter' van de actie tegen huiselijk geweld optreden. Ook Katastroof, de Antwerpse zanggroep, is zoals de voorbije jaren van de partij!