You are here

Clown Tobi bekent moord op ex

16/05/2018 07:20-

Hij hoopte dat de politie hem zou doodschieten.

Ook woensdag veel aandacht voor de moord die K.L - beter gekend als Clown Tobi - gepleegd heeft in Oudenburg. Daar heeft de man zijn ex-vriendin neergestoken. Zij overleed uiteindelijk. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft de man ook haar drie kinderen vastgebonden en uren op de bovenverdieping opgesloten. In tegenstelling tot wat er dinsdag geschreven werd, zouden de kinderen niets van de moord gemerkt hebben. Tijdens zijn ondervraging zou K.L. hebben aangegeven dat het nooit de bedoeling was om zijn ex om het leven te brengen. Dat is uiteindelijk wel gebeurd, met een mes.
Tijdens zijn verhoor gaf de dader aan dat hij op moederdag een gesprek met het slachtoffer wou. Daarbij zou het tot een ruzie gekomen zijn. Daarbij ging K.L. door het lint en bracht hij de fatale messteek toe. Pas maandagochtend is DIetwin De Jodelaar in het verhaal gekomen. K.L. had hem opgebeld, Dietwin zou de kinderen ook gezien hebben maar die ondernam geen actie omdat K.L gezegd zou hebben dat hij zichzelf zou aangeven bij de politie. Dat gebeurde uiteindelijk niet. Dietwin zou volgens K.L. niets met deze zaak te maken hebben maar daar zal de onderzoeksrechter woensdag over oordelen.
In Het Laatste Nieuws lezen we nog dat K.L. hoopte dat de politie hem zou doodschieten toen hij op het flatgebouw stond maar dat gebeurde niet. Het Nieuwsblad weet dan weer dat Dietwin zelf de Facebook Live van K.L. zag en op websites moest lezen wat K.L. precies had gedaan. Even later werd hij in de boeien geslagen.