.
News Image

Clouseau stelt fans teleur met 'revolutionaire AR-videoclip’

Kritiek op ‘Tweesprong’-applicatie.


Clouseau lanceerde onlangs een revolutionaire ‘Augmented Reality’-videoclip voor hun nieuwe single ‘Wereld Die Nooit Vergaat’. Daarmee was Clouseau de allereerste band in de Benelux om zo’n 'AR'-videoclip uit te brengen. De videoclip is te zien via hun gloednieuwe ‘Tweesprong’-applicatie. Dankzij die technologie kan je Koen en Kris in jouw huis- of slaapkamer, of waar je zelf maar wil, laten performen. Tenminste, als de app op jouw gsm werkt.



Als je de ‘Tweesprong’-app downloadt en aan de praat krijgt, dan word je getrakteerd op twee Clouseau-performances. Verschillende gebruikers klagen over het feit dat de app niet werkt en of niet compatibel is met hun toestel. De app zou slechts op een beperkt aantal toestellen werken.



Koen en Kris schreven dit bij de lancering van nieuwe 'AR'-videoclip: We zijn ongelooflijk blij om zoiets vernieuwend te lanceren en om deze revolutionaire technologie te mogen introduceren bij ons publiek. Verder vinden we het verrassend hoe en waar onze fans ons thuis gaan positioneren en kijken al uit naar die video’s.

Het duo is ondertussen op de hoogte van de problemen met de app. Beste vrienden van Clouseau, dankje voor jullie reacties en de moeite die jullie wilde nemen om de app te downloaden. Helaas merkten we op dat sommige toestellen niet geschikt zijn voor de app. De app maakt gebruik van de allernieuwste technologieën, de vereisten liggen daarom hoger dan bij een standaard app; nl. Android 10 of iOS 11. Voor enkele Android-toestellen staat in april en mei een update naar Android 10 gepland. Hopelijk kunnen we op jullie begrip rekenen, klinkt het .



Maar op de Facebookpagina van Clouseau lijkt er niet veel begrip te zijn. Pff, wat heb je aan een app als je apparaat niet compatibel is, moeten we dan allemaal zeen nieuw apparaat kopen, ik dacht dat koen En kris slimmer waren,..jammer...., lezen we daar.