.
Clouseau
dinsdag 16 november 2021

Clouseau is 'overdonderd' door succes van hun actie: 'Verras je ware liefde'

Meer dan 1000 kandidaten schreven zich in

Voor hun gloednieuwe single 'Eén Keer In Een Leven' riepen Koen en Kris fans op om hun ware liefde te verrassen met de hulp van Clouseau. Meer dan duizend fans schreven zich in en deelden hun persoonlijk verhaal. Koen en Kris zijn naar eigen zeggen overdonderd door de massale reacties en inzendingen.

Koen: "We zijn overdonderd door alle verhalen die jullie hebben ingestuurd. Het waren er massaal veel en we kunnen natuurlijk niet op elk verhaal ingaan. Maar we willen jullie wel via deze weg persoonlijk bedanken voor jullie mooie verhalen over de ware liefde."

Kris: "Het verwarmt ons hart om te zien hoeveel schone en oprechte verhalen zijn ingestuurd. Het is dan ook een plezier om elk verhaal te lezen en we kijken er nu al naar uit om enkele fans te verrassen."

Koen en Kris gaan op zoek naar unieke verhalen en willen de ware liefde bejubelen, "Want dit gebeurt één keer in een leven, de ware liefde komt voorbij". Uit alle inzendingen wordt een selectie gemaakt waarna Koen en Kris in actie schieten voor de perfecte verrassing.

De nieuwe single ‘Eén Keer In Een Leven’ is de voorloper van het ondertussen veertiende Nederlandstalige album van Clouseau. Dat nieuwe album wordt in het voorjaar van 2022 verwacht.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Clouseau

Meer Over:

Clouseau