.
Clara Cleymans
donderdag 13 januari 2022

Clara Cleymans: “Mannen zijn geen klootzakken”

Ze is te zien in 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

Sinds kort kunnen we op Play4 kijken naar ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. Één van de hoofdrollen in de reeks is weggelegd voor Clara Cleymans, die de introverte barvrouw Nikki speelt. Het werd een reeks over ontrouw, jaloezie, bodyshaming en relaties. Clara is zelf heel enthousiast over de reeks.

“Onder vriendinnen zijn mannen en relaties altijd een gespreksonderwerp. Als ik mijn single vriendinnen hoor, lijkt het of daten op Tinder met mannen verschrikkelijk is. Ze trekken mannen aan die niet willen kiezen of die niet zo lief zijn. Maar aan de andere kant doen mijn mannelijke vrienden net hetzelfde. Zij doen hun beklag over vrouwen die gewoon wat willen rondfladderen. Ik mag dus niet denken dat mannen klootzakken zijn”, lacht Clara in Story.

Clara moet toegeven dat ze toch een beetje op haar personage lijkt. Want net zoals Nikki is ze heel introvert en verlegen. “Ik zie mezelf als een bloem die heel traag is opengegaan. Ik heb niets te verbergen, maar ik ben ook nog altijd geen flapuit.”