.
Clara Cleymans
zaterdag 23 juni 2018

Clara Cleymans: Ik hoorde er nooit echt bij

Clara Cleymans moest altijd extra moeite doen. 


Zaterdag was Clara Cleymans te gast in de laatste aflevering van Het Heilig Huis van Hanssen van dit seizoen op Joe. Tijdens dat programma deed Clara enkele opvallende uitspraken.



Evi vroeg zich af of de lengte van Clara, die 1m55 is, haar parten heeft gespeeld. “Ik heb het er vooral moeilijk mee gehad in mijn schooltijd. Ik hoorde er nooit echt bij, want ze dachten altijd dat ik jonger was door mijn grootte. Ik denk dat ik nooit serieus werd genomen als één van hen. Als volwassene heb je dat ook een beetje. Ik heb altijd moeite gehad om me heel vrouwelijk te voelen. Ik voelde me het meest vrouwelijk als ik op hoge hakken liep en als ik geschminkt was. Ik moest moeite doen om te laten zien dat ik een volwassen vrouw was en me krachtig en autoritair te voelen. Door mijn lengte heb ik me altijd een meisje gevoeld, zelfs toen ik zwanger was”, vertelde Clara openhartig. “Ik draag zelfs broeken van meisjes van 10 tot 11 jaar.”

Clara wordt op 5 januari 30 jaar. Evi wilde weten hoe ze daarmee omgaat. “Ik wil geen dingen meer doen die ik niet leuk vind of me niet opladen, nu doe ik enkel dingen die me inspireren: viool spelen, piano spelen, tekenen en romans lezen. Ik ben ook onlangs een loopbaanbegeleiding gaan doen. Ik wil niet veranderen van job, maar dat is iemand die je aan het denken zet. Als je nog iets anders wil doen, moet je er nu al zaadjes voor planten”, vertelde Clara. Evi vroeg zich af wat Clara nog wil doen. “Ik wil nog graag een voorstelling maken waarin ik zelf piano speel en die ik zelf schrijf. Ik wil ook meer muziek schrijven. Ik heb al eens gedacht: waarom maak ik geen album met pianomuziek?”, vertelde Clara.

Bio van Clara Cleymans

Meer Over:

Clara Cleymans