.
Clara Cleymans
zaterdag 27 maart 2021

Clara Cleymans: “flirten is een geweldige vorm van communicatie”

"Ik hou op zich echt niet van de verpreutsing.”

Clara Cleymans was in het verleden zelf slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag en de actrice kan enkel toejuichen dat er stappen genomen worden om dergelijk gedrag aan banden te leggen, maar toch wil Clara een onderscheid maken…

Seksuele intimidatie was altijd al een gespreksonderwerp tussen actrices onderling, vertelt Clara Cleymans in Het Laatste Nieuws. “Maar gek genoeg was er iets in het systeem waardoor er geen gevolg aan gegeven werd”, klinkt het bij de zus van Jelle Cleymans.

Gelukkig is dat nu aan het veranderen. “Mannen weten: nu wordt er wél tegenin gegaan. Een goede zaak – mochten ze slechte intenties hebben. Maar met goede bedoelingen moeten seksueel getinte opmerkingen of mopjes wél nog mogen,” benadrukt Clara Cleymans. “Omdat die nu eenmaal zéér grappig kunnen zijn.”

De actrice zou het zonde vinden mocht er bij mannen een soort gêne ontstaan om te flirten. “Zolang er wederzijds respect is – waarom niet? Ik hou op zich echt niet van de verpreutsing”, vertelt Clara in Het Laatste Nieuws.

“Flirten omwille van het flirten is een geweldige vorm van communicatie. Het voelt ook gewoon bevrijdend om met een vette knipoog te grappen over thema’s die anders niet in het openbaar besproken worden. Ik denk dat het vaak deugd doet”, onthult Clara Cleymans.

Bio van Clara Cleymans

Meer Over:

Clara Cleymans