.
News Image

Clannad komt naar Arenbergschouwburg Antwerpen

Naar aanleiding van hun 40-jarig bestaan en de release van hun nieuwe album 'Nadur', zal Clannad op 23 februari optreden in de Arenbergschouwburg Antwerpen.

De Ierse familiegroep Clannad is bekend vanwege zijn prachtige, sferische, Iers georiënteerde muziek met loepzuivere, dromerige samenzang. Ooit begonnen met Enya als vrouwelijke vocalist en nu al lange tijd succesvol met Enya's zus Moya Brennan.
U zal de groep misschien beter kennen van de tijdloze muziek die ze verzorgden voor de film "Harry's Game" waarmee ze de hitlijsten in heel Europa veroverden. Dit zorgde tevens voor hun grote doorbraak. Hun muziek is ook terug te vinden in populaire televisieseries en films zoals "Robin of Sherwood", "Patriot Games" en "Last of the Mohicans". In 1985 werd het duet "In A Lifetime" met Bono van U2 opgenomen, wat tevens een wereldwijd succes werd.
In september 2013 kwam hun eerste nieuwe album sinds 1998 uit 'Nadur'. De CD werd opgenomen met alle vijf de originele leden van de groep, dit was geleden van 1989! Op 23 februari brengen ze u daarom een mix tussen het beste uit een 40-jarige carrière en nummers van hun nieuwe album. Mis deze kans dus zeker niet en laat u in verroering brengen door Clannad, op zondag 23 februari in de Arenbergschouwburg te Antwerpen!
Tickets zijn nu te koop via : www.arenbergschouwburg.be, gracialive.be

Telefonisch op het nummer: 03 202 46 46 of in de Fnac-verkooppunten.

Bio van Clannad en Enya

Meer Over:

Clannad Enya