.
Claire uit Hotel Romantiek
zaterdag 29 oktober 2022

Claire uit Hotel Romantiek: "Ik ging mee om plezier te maken"

Maar zij keerde wel met een man naar huis.

‘Hotel Romantiek’ kent een mooie afloop voor Dirk en Claire. Zij vonden de liefde bij elkaar dankzij het programma en zijn niet meer weg te slaan bij elkaar. De lieve woorden en opmerkingen vliegen in het rond.

“Toen mijn dochter de beelden zag, zei ze: ‘Moeder, gij waart verliefd”, begint Claire in Dag Allemaal . “En dat was uiteindelijk ook zo. Want vlak nadat ik terug was van Turkije ben ik mijn auto gesprongen om naar Dirk te rijden in Roeselare. Ik wilde weten of het echt was wat ik voelde.”

Claire en Dirk hadden niet meteen verwacht ook effectief verliefd te worden tijdens het programma. De ervaring op zich was al heel leuk, de uitkomst natuurlijk nog mooier.

“Ik ging vooral mee om plezier te maken en voor het avontuur", vertelt Claire in Dag Allemaal. "Ik dacht dat ik niet openstond voor een nieuwe relatie, maar blijkbaar was dat niet helemaal juist. Tijdens de selectiegesprekken heb ik dat natuurlijk niet zo expliciet gezegd.”

Ook Dirk had niet de hoogste verwachtingen. “Het was niet de bedoeling om vrijblijvend een gratis reisje naar Turkije te maken. Ik had geen verwachtingen, maar stond wel open voor een nieuwe liefde. En zie… wij hebben de programmamakers al tien keer bedankt.”