.
Willy Sommers
zaterdag 13 augustus 2022

Cindy, vrouw van Willy Sommers: “Hij heeft altijd het laatste woord”

Hij speelt een belangrijke rol

Willy Sommers werd begin augustus 70 jaar. De zanger ziet er nog lang geen 70 uit en dat heeft hij te danken aan vele factoren. Maar de belangrijkste factoren zijn vooral zijn dochters Annemie en Luna en zijn vrouw Cindy.

“Willy is alles voor mij. Net zoals mijn kinderen, zoals Annemie. Willy is de wereld voor mij. Hij weet dat en ik hoop dat ik dat ook ben voor hem” klinkt het bij Cindy in Dag Allemaal.

Voor de drie vrouwen is Willy zoveel meer dan alleen maar de artiest Willy Sommers. Hij maakt een erg belangrijk en groot deel uit van hun familie.

“Zijn rol binnen ons gezin is heel belangrijk. Niemand weet dat, maar Willy heeft hier altijd het laatste woord. Hij zegt niet altijd veel, maar als hij spreekt weet iedereen waar hij aan toe is.”

Maar ook voor Luna en Annemie is Willy heel belangrijk in hun leven. “Ik wil hem heel trots maken. Hij geeft zoveel liefde en warmte, en is sowieso fier op ons allemaal. Dat voel je gewoon. Ik ben ook heel trots op hem, als ik zie wat hij allemaal heeft bereikt.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Willy Sommers

Meer Over:

Willy Sommers