.
Chateau Planckaert
maandag 4 maart 2024

Christopher Timmerman: “Ik vind het belangrijk dat ik dat ook doe”

Ze doen ook elk hun eigen projecten

Toen Christopher Timmerman te horen kreeg dat zijn mama aan jongdementie lijdt, baarde hem dat veel zorgen. Niet alleen voor zijn mama zelf, maar ook voor zichzelf. In sommige gevallen kan jongdementie namelijk erfelijk zijn.

“Het is een vervelende ziekte, hé. Toen ze me vroegen of ik wilde weten of ik de ziekte geërfd heb, twijfelde ik geen seconde. Ik wilde het meteen weten. Gelukkig stelden ze me na een controle gerust: ik moet me geen zorgen maken. Voorlopig toch niet, want neurologen kunnen niet alles voorspellen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Christopher probeert de ziekte van zijn mama zijn toekomst niet te laten bepalen. Hij werkt nog altijd verder aan het kasteel, samen met zijn schoonfamilie en hij heeft zijn handen vol met het verbouwen van een appartement naast zijn woning.

“Dat is mijn eigen project, zoals Stephanie televisiewerk doet en mijn schoonouders en schoonbroers met een zaalshow op de planken staan. Ik vind het belangrijk dat we ons elk afzonderlijk kunnen ontwikkelen in wat we graag doen.”

Bio van Christopher Timmerman