.
Stephanie Planckaert en gezin
donderdag 7 maart 2024

Christopher Timmerman: “Daar valt veel geld mee te verdienen”

Het was niet altijd makkelijk

Als er iemand weet wat hard werken is, dan is het wel Christopher Timmerman. Christopher is de schoonzoon van Eddy Planckaert en helpt de familie Planckaert bij het verbouwen van het kasteel.

“Ik ben al sinds 2004 samen met Stephanie Planckaert. Aanvankelijk probeerde ik nog coureur te worden, maar sinds 2005 heb ik bijna non-stop gewerkt, met rustpauzes van maximaal twee weken. We zijn met de familie van nul begonnen en hebben elkaar op minder goede financiële momenten gekend. Maar we gingen altijd zorgvuldig met ons geld om en hebben veel geïnvesteerd in onze eigen tijd. Door alles zelf te doen, leren we veel”, zegt hij in Dag Allemaal.

Zo’n renovatie van een kasteel, dat kost natuurlijk handenvol geld. De chalets en de vierkantshoeve in de Ardennen en de glampingtenten in Frankrijk mogen het dan nog zo goed doen. Het moet toch niet makkelijk zijn voor de familie om de eindjes aan elkaar te knopen.

“Met hout valt ook veel geld te verdienen. De verkoop van hout en het maken van meubels en vleesplanken hebben ons naast onze toeristische activiteiten altijd mooie inkomsten opgeleverd. En de eik van onze houtzagerij in Frankrijk brengt ook goed op.”

Bio van Christopher Timmerman, Eddy Planckaert en Stephanie Planckaert