.
News Image

Christophe Stienlet en Joyce De Troch samen op de planken als koppel

Ooit waren zij een koppel en dat worden zij in het theater gewoon opnieuw!


Het twaalfde speelseizoen van De Komedie Compagnie neemt nu al een spetterende start! Producent Theatertainment pakt uit met een komedie van de hand van dé meester van de klucht Ray Cooney. Na 'T SCHOON VERDIEP, dat dit weekend in première gaat, staat Funny Money op het programma . In 2007 werd deze komedie nog succesvol verfilmd met Chevy Chase in de hoofdrol. In Vlaanderen wordt dat 'T GROOT LOT in een vertaling-bewerking van Dirk Van Vooren. Regisseur Christophe Ameye maakt alvast vier van de acht namen bekend die zullen meespelen. Ook deze keer kiest hij voor een verfrissende mix van jong en ervaren komisch talent: Met Dirk Van Vooren, Jasmine Jaspers, Christophe Stienlet en nieuwkomer Joyce De Troch beschik ik over echte toppers die garant staan voor een dolkomische theateravond!

Deze opvallende samenwerking tussen Christophe Stienlet en Joyce De Troch die in het echte leven nota bene schoonbroer en schoonzus zijn, is iets waar Joyce bijzonder naar uitkijkt. Ik kom regelmatig kijken naar de voorstellingen van De Komedie Compagnie en heb vroeger met veel plezier meegespeeld in de komische tv-serie Verschoten & Zoon naast kleppers als Jacques Vermeire en Aron Wade. Bovendien mocht ik een aantal jaren geleden al meespelen in de heerlijke deurenkomedie Boeing Boeing aan de zijde van onder andere Peter Bulckaen, Danni Heylen en Marijn De Valck. Ik kijk er met veel plezier op terug. Dat was één van de leukste dingen die ik ooit op het podium mocht brengen.

Samen brengen zij het hilarische verhaal van een saai, alledaags koppel wiens leventje verstoord wordt door een ongewenste kofferwissel met een Russische gangsterbende. Vanaf dat moment gaat de komische trein in volle snelheid... 'T GROOT LOT is te zien vanaf 15 november in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets zijn al beschikbaar op www.elckerlyc.be.