.
Nick Laenen en Christophe Ramont uit Blind Getrouwd
woensdag 31 augustus 2022

Christophe Ramont: “Alleen zij weten wat je meemaakt”

Hij ziet veel voor en-nadelen

Je houdt ervan of niet, de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’. Elke aflevering zit boordevol drama en de reality-liefhebbers kunnen smullen van elke aflevering. In Vlaanderen blijft het allemaal iets zediger, al lijkt VTM daar iets aan te willen doen.

Zij zetten de eerste stappen richting het format van Australië. Maar of dat ook zo positief onthaald kan worden, dat is moeilijk te voorspellen.

“Het vernieuwde format heeft er toch het een en ander van mee. Kandidaten die samen hun trouwfeest vieren en op huwelijksreis gaan, dat wordt heavy shit. We gaan dit seizoen stevig materiaal krijgen”, zegt Christophe Ramont, deelnemer van seizoen 5 in Dag Allemaal.

Maar volgens Christophe zijn er ook een aantal voordelen aan verbonden. “Enkel je medekandidaten begrijpen wat je meemaakt, dus als je je emoties kan delen met hen, zorgt dat voor extra steun.”

Maar geen voordelen zonder nadelen en risico’s. “De koppels gaan sowieso vergelijken. Sommigen gaan misschien stress krijgen als ze zien dat andere koppels al veel verder staan in hun emotionele of fysieke connectie. In ons seizoen hadden Winnie en Jonah ook heel snel connectie, terwijl ik en Nick dat niet hadden. Ik zou dus snel vergelijken.”

Download onze app voor Android of iOS