.
Christophe Haddad
dinsdag 9 april 2024

Christophe Haddad: “We zien elkaar nu veel meer”

Hij besefte het niet altijd

Doordat Christophe Haddad zo vaak op de set stond van ‘Thuis’, zag hij zijn vrouw Sanne de Regt niet altijd even vaak. Zij is een ex-Miss Nederland met wie Haddad het heel erg goed heeft.

“Niet dat onze work-life balance verstoord was, maar ik stond bij Thuis vaak op de set en door de toenemende files zat ik elke draaidag zo'n drie uur in de wagen. En mijn job stopte ook niet op vrijdagavond. Op zaterdag was ik al bezig met de teksten voor de week erna. Sanne kreeg gelijk: we zien elkaar tegenwoordig veel meer. En nu ik al enkele weken meer thuis ben, zegt ze dat ik veel relaxter ben. Dat ervaar ik ook”, vertelt Haddad in Story.

Soms is het nodig om af en toe eens de batterijen op te laden en dat is zeker nodig na 9 jaar in ‘Thuis’ te hebben meegedraaid. Daarom zijn Sanne en Christophe even lekker op vakantie gegaan.

“We plannen ook nog wat citytrips. Wellicht kiezen we er ook enkele in functie van conferenties of lezingen die we willen bijwonen en waar we naar inspirerende mensen kunnen luisteren. Ik wil blijven leren.”

Bio van Christophe Haddad