.
Christoff
donderdag 22 december 2022

Christoff: “Zij is het doel in mijn leven”

Ze vieren samen Kerst

Het einde van het jaar is in zicht en de plannen om Kerst en oudjaar te vieren zijn gemaakt. Ook Christoff en Lindsay hebben leuke plannen. Zij trekken naar Spanje om het nieuwe jaar in te luiden.

“Ik ga daar ook voluit van profiteren. De momenten die we samen in Spanje hebben worden schaarser, want straks is Lisa-Marie schoolplichtig. Dus ik wil echt van elk moment genieten dat ik met haar heb”, zegt Christoff in Primo.

Lisa-Marie is de spraakwaterval van de familie, al kent ze ook haar stille momenten. Dan merkt ze amper op dat Christoff bij hen thuis langskomt omdat ze zo druk aan het spelen is. Voor de zanger is Lisa-Marie het doel in zijn leven.

“Het is de waarheid. Als jonge kerel doe je maar op: je gaat feesten, je gaat op reis, je leeft erop los. Je bent totaal niet bezig met je nalatenschap. Zo zat ik ook in elkaar. Maar ineens komt daar iemand in je leven voor wie je het wel allemaal mag doen. Niet moet doen, maar mag doen. Sinds Lisa-Marie er is, heb ik een compleet andere mindset.”

Meer dan ooit beseft Christoff dat al dat harde werken niet voor niets is. Alles wat hij koopt of heeft, zal later een bestelling krijgen, Lisa-Marie. “En zij doet er dan maar mee wat ze wil. Echt waar, ik ben al blij dat het allemaal niet naar die stomme staat gaat. Ik geef het liever aan iemand die het echt waard is.”