.
Christoff
woensdag 30 november 2022

Christoff: “We hebben maar zes dagen om te repeteren”

Hij is er klaar voor

De fans van Christoff kijken nu alweer uit naar december. Na een paar jaar niet te kunnen optreden rond kerstmis door Corona, mag het dit jaar weer. En dat al voor de tiende keer!

“Ik begin al kriebels te krijgen in mijn buik. Spannend! Vooral omdat we pas heel laat kunnen repeteren met de band. Één van mijn muzikanten is papa geworden, daardoor hebben we de repetitie wat moeten opschuiven. Op 5 december beginnen we eraan en zes dagen later is ons eerste concert al”, zegt Christoff enthousiast in Primo.

Dat wordt behoorlijk spannend, maar Christoff en zijn hele band kijken er enorm naar uit. Er staan maar liefst 14 concerten gepland op amper 3 weken tijd.

“Dat valt nog mee. Het meeste dat ik ooit deed, is negentien concerten tijdens de kerstperiode. Dat was werkelijk elke dag. Nu hebben we ze iets meer gespreid. Maar veertien is inderdaad ook niet weinig.”

Voor het eerst sinds een aantal jaar is Christoff dit jaar vrij op kerstavond. Geen feestje met de fans, maar wel met de familie. “Door het overlijden van mijn grootmoeder enkele jaren geleden, ben ik daarmee gestopt. Ik ben toen gaan beseffen dat familie toch het allerbelangrijkste is en dat ik op zo’n dag met hen wil genieten.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff