.
Christoff en Lindsay
zaterdag 26 juni 2021

Christoff rouwt om overleden grootmoeder

Geen leuk weekend voor Chirstoff en Lindsay.

Zaterdag deelden Christoff en Lindsay minder leuk nieuws. De moeder van hun mama Simonne is namelijk overleden en dat komt bij de ganse familie De Bolle hard aan. "Lieve meter, Ik weet niet waar je nu bent, waarschijnlijk onderweg naar Hierboven... Wat heb jij me veel geleerd, je was mijn heldin, mijn mentor en zal dat altijd blijven... ", schrijft Christoff op Facebook.

Christoff is een echte familieman, zijn meter was dan ook héél belangrijk in zijn leven en carrière. "Helaas moet ik je nu loslaten, maar weet dat ik je voor altijd in mijn hart zal dragen. Daar zullen de mooiste herinneringen zitten. Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan. Het klinkt nog steeds zo onwezenlijk te moeten zeggen Rust nu maar . Doe meter en peter hierboven de groetjes. Ik weet dat we mekaar snel zullen terugzien❤️", reageert een aangeslagen zanger.

"Zo dankbaar voor alle mooie momenten… zo bang voor het gemis ! Slaap zacht lieve meter, we zullen onze peter goed bijstaan", reageert Lindsay op haar beurt.

Wij wensen de familie van Christoff en Lindsay héél veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.