.
Christoff
maandag 21 oktober 2019

Christoff pakt zijn koffers, niet alleen in Dancing With The Stars

“Ik ben opgelucht”


De fans van Christoff reageerden zondagavond teleurgesteld op de uitschakeling van hun idool bij ‘Dancing With The Stars’. De zanger zelf nam zijn vertrek bij het dansprogramma sportief op.

“Als ik eerlijk mag zijn, ik ben een heel klein beetje opgelucht dat ik eruit lig. Ik merkte dat ik het niveau waarop wij nu dansen niet meer aan kan. Ik zou het ook jammer vinden als er mensen naar huis zouden gestuurd worden die beter zijn dan ik. Ik had dat gevoel al bij Evy, ik voelde mij schuldig omdat zij meer punten had. Wel is het zo dat ik Laura heel graag een extra show gegeven. Ik ben tevreden dat ik in schoonheid afscheid heb mogen nemen: dansen met Ritchie en dan ook nog eens de leukste dans mogen doen, het is leuk geweest.”



Christoff komt volgende zondag zijn vrienden weer aanmoedigen, eerst geniet de zanger van een welverdiende vakantie. “Ik vlieg maandag meteen naar Spanje om er te genieten van zon, zee, strand maar vooral van wat rust. De gsm gaat een week lang uit, ik blijf er tot zondag”.