.
Christoff
dinsdag 30 juni 2020

Christoff over relatie: “er zijn woorden gevallen”

“Ik denk niet dat mensen gemaakt zijn om 24 uur per dag samen te zijn”


Volgende week zaterdag is het zover en zal Christoff voor het eerst in vier maanden tijd weer een optreden geven. Die dag staat hij in het Studio 100 Popup-Theater van Puurs. En of de zanger daarnaar uitkijkt, dat hoeven wij hem niet te vragen.



Christoff zat bijna vier maanden lang werkloos thuis, nul euro inkomsten wegens geen optredens. Veel had de zanger niet te doen, er was tijd voor de grote kuis, maar na een week was de zanger daar al mee rond. “Gelukkig hebben Ritchie en ik op dat moment net een thermomix gekocht, een multifunctionele keukenmachine met voorgeprogrammeerde recepten. Het klinkt misschien belachelijk, maar die machine heeft zo’n beetje onze relatie gered”, vertelt Christoff deze week in Dag Allemaal.



Christoff en Ritchie waren nooit eerder zo vaak en zo lang samen onder één dak en dat was net zoals bij heel wat andere koppels toch wel een serieuze test voor hun relatie. “Wel kijk, ik denk niet dat mensen gemaakt zijn om 24 uur per dag samen te zijn. Het zou dan ook hypocriet zijn om te beweren dat Ritchie en ik geen woorden hebben gehad. Dat zal wel voor meerdere koppels gelden”, gaat de zanger in Dag Allemaal verder.



De twee spendeerden samen heel wat tijd in de keuken, iets waar zij in het verleden geen tijd voor hadden. Christoff was vaak de deur uit en ook Ritchie heeft in normale omstandigheden ook best een druk leven. “In samen koken hebben Ritchie en ik verstrooiing gevonden. Die afleiding hadden we nodig om weer helemaal naar elkaar toe te groeien. En zo hebben we bewezen dat onze relatie, mits was hulp, coronaproof is”, lacht Christoff.

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff