.
Christoff en Lindsay
donderdag 29 december 2022

Christoff: “Nooit gedacht dat ik dat zou kunnen”

Daar komt ook niemand tussen

Christoff en Ritchie waren zo’n ontzettend mooi koppel. Maar het mocht niet zijn. De ruzies en meningsverschillen stapelden elkaar op en het koppel besloot dat het beter was om uit elkaar te gaan.

Maar de twee zijn nog altijd goeie vrienden en komen nog uitstekend overeen met elkaar. Het zou zelfs niet zo verwonderlijk zijn, mochten de twee toch ooit weer bij elkaar komen.

“Over een jaar of vijf… of veel later. Samen in het rusthuis. Dat zou nogal een prestatie zijn! Echt waar, ik neem het leven zoals het komt. Dag per dag”, schatert Christoff in Primo.

Le nouveau Christoff est arrivé. Geen zorgen meer om kleine dingen, geen doemdenken meer. Dat hij zo is veranderd, heeft hij allemaal te danken aan Lisa-Marie, zijn petekindje, dochtertje van zijn zus Lindsay.

“Ik had nooit gedacht dat ik iemand zo onvoorwaardelijk zo graag zou kunnen zien. In een relatie kan er altijd een kaper op de kust komen, maar met je eigen bloed is dat anders. Dat is onvoorwaardelijk. De liefde die ik voor Lisa-Marie voel, en die zij voor mij voelt, daar komt niemand tussen.”