.
Christoff
dinsdag 10 december 2013

Christoff niet blij met "egoïstische en respectloze" fans

Schlagerzanger Christoff (37) is uitgeput.

Schlagerzanger Christoff (37) is uitgeput. Hij steekt in Dag Allemaal een beschuldigende vinger uit naar zijn vurigste fans, die hij verwijt "egoïstisch en respectloos" te zijn. Nadat zijn moeder een hartaanval had gekregen en "bepaalde" fans bleven aandringen voor een fotomoment, was voor Christoff de maat vol.

Kort voor zijn verjaardagsconcert in Blankenberge werd Christoffs moeder door een hartaanval getroffen. Na zijn optreden wilde hij dan ook zo snel mogelijk naar haar toe.

Fotomoment
"Verschillende fans hadden echter cadeautjes en zo bij, en ik wilde hen niet teleurstellen", aldus Christoff. "Dus trok ik toch nog even tijd uit om hen te bedanken en snel een praatje te slaan. Het traditionele fotomoment liet ik voor één keer schrappen. Maar dat bleek zéér tegen de zin van een aantal fans die erop bleven hameren dat ze met mij op de foto wilden. Terwijl ze wisten wat er met mama aan de hand was. Wel, dat deed zeer."

"Ik vind het zo jammer hé, dat sommige fans in de eerste plaats aan zichzelf denken. Terwijl ik er altijd probeer te zijn voor anderen. Ik doe dat graag, mensen helpen. Maar ze moeten wel begrijpen dat ik niet voor iederéén evenveel tijd kan maken. Pas op: er waren evengoed fans die zeiden: "Christoff, ga toch naar je mama!" Maar sommige anderen hadden daar jammer genoeg minder begrip voor. Ja, daarmee hebben ze op mijn hart getrapt".

Misbruik van luisterend oor
"Ik heb gemerkt dat nogal wat fans misbruik durven te maken van mijn bereidwilligheid om een luisterend oor te bieden. Hun persoonlijk leed aandikken om toch maar méér aandacht van mij te krijgen. Daar moet ik misschien maar eens een lijn in trekken. Of toch eerst checken of ze er echt zo erg aan toe zijn als ze beweren. Want de goeien mogen het niet bekopen met de slechten, hé. Wie mij écht nodig heeft, zal op mij kunnen blijven rekenen."

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff