You are here

Christoff & Lindsay positief getest op corona

20/10/2020 07:35-

Heel de familie De Bolle had prijs.

Zanger Christoff en zus Lindsay hebben corona gehad, dat lezen we deze week in Dag Allemaal. Pijnlijk is vooral de manier waarop iedereen in de familie besmet is geraakt. De oma van Christoff was ziek, iedereen dacht dat zij palliatief was en zou sterven en dus gingen twaalf naasten bij haar op bezoek. Het resultaat? Twaalf coronabesmettingen erbij.

“Mijn mama, die sowieso al een beetje sukkelt met haar gezondheid, is heel erg ziek geweest. Zij had enorm zware koorts en at en dronk niet meer, waar ze erg verzwakt was. We hebben haar bijna naar het ziekenhuis moeten brengen, maar de dokter heeft alles op alles gezet om haar thuis te houden, en gelukkig is ze er goed doorgekomen”, vertelt de zanger deze week in Dag Allemaal.

Heel de familie moest noodgedwongen in quarantaine. Zowel Christoff als zijn vriend Ritchie zijn eveneens behoorlijk ziek geweest. “Ritchie heeft twee dagen in zijn bed gelegen, en ikzelf heb er toch een dikke anderhalve week last van gehad. Al ben ik niet doodziek geweest. Ik was vooral heel moe en een beetje kortademig. Sinds ‘Dancing With The Stars’ heb ik last van mijn rug en op die plaatsen had ik superveel spierpijn, vooral ’s nachts. Ik kon echt niet goed slapen. Tegen het einde van mijn quarantaine verdwenen ook mijn reuk- en smaakzin, maar intussen ruik ik toch weer een beetje. Ik heb ook nog wat last van vermoeidheid, maar voor de rest voel ik me weer goed”, reageert Christoff in Dag Allemaal.

Drie weken lang zat Christoff in afzondering. “We wilden zeker zijn dat we niemand meer zouden besmetten, zie je. De eerste week wat Ritchie nog niet besmet, maar hij moest wel in quarantaine omdat ik ziek was. Hij mocht toen nog essentiële verplaatsingen maken en is zoveel mogelijk inkopen gaan doen voor als we allebei niet meer buiten mochten.”

Lindsay ontsnapte de dans: zij werd wel positief getest, mar vertoonde geen symptonen, net zoals de papa van Christoff trouwens. De zanger ziekte uit door vooral veel te slapen. “Ik stond op om negen uur, en om kwart over tien lag ik alweer in mijn bed omdat ik gewoon veel te moe waas. Veel meer dan wat eten, tv-kijken en slapen heb ik in die drie weken niet gedaan”, besluit Christoff. U leest het volledige interview deze week in Dag Allemaal.

Meer nieuws over:

Christoff, Lindsay, De Code van Coppens

Gerelateerde foto's:

Kerstconcert

Christoff - Koksijde - 21/12/2019

Kerstconcert

Christoff - Izegem - 17/12/2019

Dancing With The Stars - 5

Christoff - Lint - 20/10/2019

Dancing With The Stars - 4

Christoff - Lint - 13/10/2019

Dancing With The Stars - 2

Christoff - Lint - 29/09/2019

Dancing With The Stars - 1

Christoff - Lint - 22/09/2019

CD Voorstelling SAMEN

Lindsay - Westende - 24/07/2019

Verjaardagsconcert - deel 2

Christoff - Oostende - 20/07/2019

Verjaardagsconcert

Christoff - Oostende - 20/07/2019

Met band

Christoff - Roeselare - 13/04/2019

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: