.
Christoff
zaterdag 13 augustus 2022

Christoff is bang: “Maar ik laat dat niet merken”

Hij probeert dat nog altijd te vermijden

Het was een prachtige zomer voor onze Vlaamse artiesten. Ze stonden weer veelvuldig op het podium en gaven dag na dag het beste van zichzelf. Ook de mensen genoten volop. Ook Christoff is blij dat hij terug op het podium kan en mag staan.

“De voorbije twee jaar zijn een emotionele rollercoaster geweest: concerten organiseren, afzeggen, opnieuw inplannen, weer afzeggen… dus nu pakken we gewoon alles mee wat we kunnen, we zien wel hoe het in het najaar evolueert”, klinkt het in Dag Allemaal.

Een optreden van Christoff, dat vraagt om een stevig feestje, al blijft Christoff zelf nog heel voorzichtig. Hij werd immers besmet met corona en daar voelt hij nog altijd wat de gevolgen van.

“Als ik corona krijg, dan kan ik niet optreden. Dus een mensenmenigte jaagt me nog altijd een beetje angst aan. Fans willen selfies maken of mij een knuffel geven en dat maakt me bang, dat geef ik toe. Maar ik laat dat niet merken, want ik wil niet arrogant overkomen.”

Na een optreden is Christoff nog altijd beschikbaar voor zijn fans en staat hij altijd klaar om handtekeningen uit te delen. “Maar ik probeer toch te vermijden om lang in een grote menigte te zitten.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff