.
Christoff De Bolle
vrijdag 31 maart 2023

Christoff: “Ik was het beu”

Hij doet nu zijn eigen ding

Het kwam als een grote verrassing toen zanger Christoff besloot om te breken met zijn manager. Iedereen ging er van uit dat de twee een goede en vlotte samenwerking hadden, maar niets was minder waar.

Uiteindelijk is het Christoffs zus Lindsay die de taken overneemt en dat verloopt ondertussen prima. Al hebben de twee even moeten zoeken voor ze hun draai vonden.

“De tijd van de manager met de sigaar die zegt wat ik moet zingen – helemaal in het begin van mijn carrière was dat echt zo – is helemaal voorbij. Ik wil geen marionet meer zijn”, zegt Christoff in Dag Allemaal.

Daarmee kwam een einde aan een samenwerking van zo’n 20 jaar. Christoff was het beu dat hij zo weinig controle had over zijn carrière en dit was de beste beslissing.

“Ik was het beu dat andere mensen voor mij beslisten. Lindsay weet als geen ander hoe het er in de showbizz aan toe gaat. Nu regelden we alles samen en tot op vandaag werkt dat fantastisch. Er is ook veel meer contact. We horen elkaar elke dag, zien elkaar om de twee dagen.”