.
Christoff
zondag 4 december 2022

Christoff: “Ik laat zien dat ik ook maar een gewone jongen ben”

Hij is er helemaal klaar voor

It’s the most wonderful time of the year. Dat is exact wat de fans van Christoff denken rond kerstmis. Dan trekt de zanger door het land met een aantal prachtige kerstconcerten. Dat doet hij dit jaar al voor de tiende keer.

Kerst is altijd een erg belangrijke periode geweest voor Christoff. Zijn huis wordt mooi versierd en iedereen waant zich precies even in Disneyland. Kerstavond viert hij dan weer bij zijn neef en nichtje en Kerstdag zelf met zijn ouders, zus en de rest van de familie.

“Het zal waarschijnlijk bij mama thuis zijn. Niet bij mij in ieder geval, want ik heb ’s anderendaags een kerstconcert. De opkuis zou er te veel aan zijn. Maar we vieren het met alles erop en eraan”, zegt Christoff in Primo.

Een kerstconcert is niet zoals zijn andere concerten, en het vraagt ook een andere aanpak. De fans krijgen immers een heel andere Christoff te zien.

“Ik voel me dan zo’n beetje een boodschapper. Ingetogen. En ik geniet enorm van die rol. Ik vervul die met heel mijn hart. Ik zing heel veel eigen liedjes in een ander arrangement en de kerstklassiekers uiteraard. Ik praat ook heel veel over het leven. Ik wil de mensen op die manier laten weten dat ik ook maar een gewone jongen ben die hetzelfde als iedereen meemaakt: goeie momenten maar ook verdrietige.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff