.
Christoff
donderdag 13 juli 2023

Christoff: “Ik herken een deel van mezelf in haar”

Maar ze is een goede mix van iedereen

Er breken spannende tijden aan voor Christoff en Lindsay. Vanaf september gaat Lisa-Marie, het dochtertje van Lindsay maar ook het petekind van Christoff naar het eerste leerjaar. Een grote stap voor het meisje.

Maar naar school gaan, dat betekent ook wel wat veranderingen. Zo kunnen Christoff, Lindsay en hun gezin niet meer eender wanneer naar Spanje. En dat zal Christoff wel missen.

“Vroeger gingen we vaak buiten de vakanties, toen het voor mij kalmer was. Ondertussen is ze al een tijde schoolplichtig. Dat was dus even aanpassen. Maar Lisa-Marie is klaar voor het eerste leerjaar. Het is een slim kind, maar ze is ook heel zorgzaam. Ze komt altijd op voor de kindjes die gepest worden of droevig zijn. Dat heeft ze van mij”, klinkt het in Story.

Lisa-Marie is een mooie mix van haar ouders en van haar peter. Althans dat vindt Christoff toch zelf. “De intelligentie heeft ze van haar papa, weten wat ze wil in het leven en ‘nee’ durven zeggen, dat heeft ze van Lindsay. Ik herken van mezelf dan weer het artiest zijn en graag in de aandacht staat. Alleen zingt Lisa-Marie enkel in familiale sfeer. Als ze voor vreemde mensen staat, klapt ze dicht.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff